Vandaag stappen we al vroeg in de auto en rijden we naar Soest. We gaan namelijk op bezoek bij Globalfishing. Doordat ik graag wat persoonlijke wijzigingen wil hebben qua instellingen van mijn Navigator heb ik hiervoor een afspraak gemaakt.

Daar aangekomen blijkt al snel dat het iets meer is dan een aanpassing. Ik heb door ” tamelijke onhandigheid ” de handzender gesloopt.  Resultaat: Handzender opsturen en repareren!

Als je daar zo eens goed om je heen kijkt en ziet hoe die mensen die boten bouwen besef je dat karpervisser echt meer is dan een sport. Zo mooi, zo verfijnd en vooral zo leuk! Toys for boys noemen ze dat toch.
Daar rondlopend zie je allerlei nieuwere dingen dan je zelf al hebt en als je dan de juiste uitleg krijgt ga je overstag. 2 nieuwe lithium accu s + lader . Niet normaal wat een gewicht dat scheelt, dan nog niet te praten over de snelheid van laden , slechts 1,5 uur als de accu helemaal leeg is. Ik dacht ” die wil ik ” .

Even een weekje wachten en dan kunnen we alles weer gaan testen en gebruiken. Dat moet ook wel want een nieuwe sessie staat weer voor de deur.

Mannen van Globalfishing weer bedankt voor de service en het meedenken.